DS Flexhal bygger stort for DSV:
”Det bliver DSV’s største logistikkompleks i verden”

Slots- og Kulturstyrelsens nye Fællesmagasin i Vinge

Gamle klenodier får tag over hovedet i et af Danmarks største nye byudviklingsprojekter. Nu er kulturarvsbyggeri klar til at komme ud af startklodserne

DS Flexhal ruller betonen ud for Volvo

Volvo Danmark får 148 meter langt hovedkvarter og Volvo Truck Center. Den landsdækkende totalentreprenør DS Flexhal er valgt til at bygge et stort hovedkvarter og Volvo Truck Center for Volvo Danmark i Høje-Taastrup.

En ny domicilbygning med masser af historie og DS-DNA

Tryghed, tillid og flexibilitet har været byggestenen for både humor og et godt samarbejde med Hans Jensen Transport i næsten 50 år.

Ansvar og spændende opgaver:
4 talenter fortæller om deres job i byggebranchen

Der er kort til både ledelse og ansvar, når man bliver ansat hos den landsdækkende totalentreprenør DS Flexhal. Unge medarbejdere er nemlig kilden til fremtidig ekspertise. Derfor bliver medarbejderne prioriteret. Her kan du komme på job med Jonas, Rasmus, Anette og Christian, som hver dag bygger på faglige udfordringer og personlig udvikling i deres arbejde.

DS Flexhal skal bygge kæmpe logistikcenter

Den landsdækkende entreprenør og totalleverandør DS Flexhal er valgt til at bygge i det, der bliver til et knap 28.400 m² stort logistikcenter for PFA og ADP i Taulov Dry Port med DLG som lejer.

DS Flexhal skal opføre ny distributionshub for PostNord på rekordtid

Med en rekordkort projekteringsfase på 2 mdr. og en byggefase på 6 mdr. sætter DS Flexhal nye standarder for opførsel af kvalitetsbyggerier på kort tid med PostNord’s nye distributionshub

DS Flexhal samler PostNord i stort byggeri

DS Flexhal glæder sig til nyt spændende projekt

Praktikanter skal have ansvar og spændende opgaver

Hos DS Flexhal spiller praktikanter en aktiv rolle på arbejdspladsen. De er nemlig kilden til solidt arbejde i fremtiden. Derfor bliver praktikanter heller ikke stuvet hen i et hjørne eller bedt om at lave kaffe. De får tværtimod masser af ansvar og spændende arbejdsopgaver.

DS Flexhal skal bygge fællesmagasin til sikring af kulturarv

Slots- og Kulturstyrelsen har besluttet sig for, hvem der skal stå for opgaven med at bygge et stort fællesmagasin i Frederikssunds Kommune i Nordsjælland. Valget er faldet på totalentreprenørvirksomheden DS Flexhal.

Grønt væksteventyr bliver til ny fabrik i Høje Taastrup

Med en vækst på 30 pct. over de seneste fem år er kapaciteten hos Dansk Retursystem presset, og derfor bygger miljøvirksomheden ny fabrik i Høje Taastrup. Det sker i samarbejde med DS Flexhal, som har fået totalentreprisen på byggeriet.

Projekt Park Allé

På Park Allé har DS Flexhal ombygget et eksisterende lager, så der i dag fremstår et moderne anlæg på 12.000 kvm. inklusive ny kontorafdeling.

Holger Elgaard & Co bygger nyt domicil

DS Flexhal opfører totalentreprise for Holger Elgard & Co., som får en ny administration på 274 kvm. og 1.014 kvm. til produktion.

Ny kontrakt for efteråret er underskrevet!

DS Flexhal skal opføre et flot, nyt møde- og konferencecenter i Søborg for Thylander Gruppen. Projektet har navnet Sydmarken 5, og DS Flexhal er totalentreprenør.

Første spadestik til nyt stort domicil

Hans Jensen Transport A/S har taget første spadestik til nyt domicilbyggeri.