Taulov Dry Port igangsætter opførelsen af lagerejendomme for 242 mio. kroner

Ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik igangsættes nu i Taulov Dry Port

Prinsessens Kvarter - Fleksibilitet, funktionalitet og elegant design

Tak til Taulov Dry Port for at det er Team DS Flexhal, der efter hårdt arbejde og flere forhandlinger, er blevet udnævnt som vinder af det største projekt til dato ved Taulov Dry Port.

Byggeriet blev i DS-familien

Jem & Fix rykker i Hobro rykker til 1.000 nye kvm på Drejøvej

Kvalitet. Styrke. Siden 1969.

Se profilfilmen om DS Gruppen – en af Nordens førende koncerner inden for byggerier i stål og beton

Ingeniørpraktikant Kristian Kiel Jensen fortæller om sit praktikforløb hos DS Flexhal:

Hos DS Flexhal er jeg en del af den daglige arbejdsgang. Jeg får virkelig følelsen af, at jeg bidrager med noget og det mener jeg, er noget af det vigtigste ved et godt praktikforløb.

Slots- og Kulturstyrelsens nye Fællesmagasin i Vinge

Gamle klenodier får tag over hovedet i et af Danmarks største nye byudviklingsprojekter. Nu er kulturarvsbyggeri klar til at komme ud af startklodserne

DS Flexhal ruller betonen ud for Volvo

Volvo Danmark får 148 meter langt hovedkvarter og Volvo Truck Center. Den landsdækkende totalentreprenør DS Flexhal er valgt til at bygge et stort hovedkvarter og Volvo Truck Center for Volvo Danmark i Høje-Taastrup.

En ny domicilbygning med masser af historie og DS-DNA

Tryghed, tillid og flexibilitet har været byggestenen for både humor og et godt samarbejde med Hans Jensen Transport i næsten 50 år.

Ansvar og spændende opgaver:
4 talenter fortæller om deres job i byggebranchen

Der er kort til både ledelse og ansvar, når man bliver ansat hos den landsdækkende totalentreprenør DS Flexhal. Unge medarbejdere er nemlig kilden til fremtidig ekspertise. Derfor bliver medarbejderne prioriteret. Her kan du komme på job med Jonas, Rasmus, Anette og Christian, som hver dag bygger på faglige udfordringer og personlig udvikling i deres arbejde.

DS Flexhal skal bygge kæmpe logistikcenter

Den landsdækkende entreprenør og totalleverandør DS Flexhal er valgt til at bygge i det, der bliver til et knap 28.400 m² stort logistikcenter for PFA og ADP i Taulov Dry Port med DLG som lejer.

Flexhal ERFA-dag oktober 2019

DS Flexhal har afholdt ERFA-dag for vores to afdelinger i henholdsvis Hobro og Albertslund. Formålet med dagen var at styrke samarbejdet og team-ånden samt at udveksle byggetekniske erfaringer.

DS Flexhal skal opføre ny distributionshub for PostNord på rekordtid

Med en rekordkort projekteringsfase på 2 mdr. og en byggefase på 6 mdr. sætter DS Flexhal nye standarder for opførsel af kvalitetsbyggerier på kort tid med PostNord’s nye distributionshub

DS Flexhal samler PostNord i stort byggeri

DS Flexhal glæder sig til nyt spændende projekt

Praktikanter skal have ansvar og spændende opgaver

Hos DS Flexhal spiller praktikanter en aktiv rolle på arbejdspladsen. De er nemlig kilden til solidt arbejde i fremtiden. Derfor bliver praktikanter heller ikke stuvet hen i et hjørne eller bedt om at lave kaffe. De får tværtimod masser af ansvar og spændende arbejdsopgaver.

DS Flexhal skal bygge fællesmagasin til sikring af kulturarv

Slots- og Kulturstyrelsen har besluttet sig for, hvem der skal stå for opgaven med at bygge et stort fællesmagasin i Frederikssunds Kommune i Nordsjælland. Valget er faldet på totalentreprenørvirksomheden DS Flexhal.