DS Flexhal skal opføre ny distributionshub for PostNord på rekordtid

Med en rekordkort projekteringsfase på to måneder og en byggefase på seks måneder sætter DS Flexhal nye standarder for opførsel af kvalitetsbyggerier på kort tid med PostNord’s nye distributionshub, som skal ligge i Hillerød.

Det er kun muligt, fordi DS Flexhal har gennemprøvede byggesystemer og egen leverandør af materialer til byggeriet fra søsterselskaberne DS Stålproduktion og DS Elcobyg.

”Vi er meget stolte over aftalen om byggeriet af PostNord’s nye distributionshub. En kort byggehorisont kombineret med stor kvalitet er en af vores grundbyggesten i DS Flexhal, hvor vi bygger på ressourcer, der findes in house. Det er helt unikt i dansk erhvervsbyggeri”, fortæller regionsdirektør i DS Flexhal Øst, Bjørn Stefansson.

Den nye distributionshub bliver i alt 4200 m2 stor og bliver gearet til en virkelighed, hvor brevmængden falder, mens pakker fylder mere og mere. Her bliver der udover distribution også et moderne lager af pakker, breve og magasiner samt tidssvarende sorteringsfaciliteter.

Første spadestik til den nye distributionshub i Hillerød er netop taget. Og det forventes at stå klar til brug i juni næste år.