Status på Coronavirus – Covid-19 hos DS Flexhal A/S

Til information kan det oplyses, at selskabet under denne igangværende Covid-19 situation, har foretaget de nødvendige tiltag, som gør at vi opretholder normal drift i alle funktioner. 

Salg, projektering og driften af byggepladserne kører i det sædvanlige høje gear.

Kontorerne på Samsøvej 2 i Hobro og Herstedøstervej 29 D i Albertslund er lukket for alle udefrakommende gæster, så al kommunikation foregår pr. telefon og mail.

Vi har bestræbt os på, at kunne servicere, alle kunder og samarbejdspartnere på samme høje niveau som vanligt, så alle medarbejdere sidder standby og er klar til at servicere dig som sædvanligt.

Alle vores medarbejdere gør deres yderste for at sikre, at alle de foranstaltninger DS Flexhal kan tage, sættes i drift for at tage hånd om sikkerheden og sikre fremdriften følger tidsplanen i bedst mulige omfang. 

P.T. kender vi ikke omfanget af konsekvenserne af den nye dagligdag vi står i?

Det er klart at nedlukningen af offentlige funktioner, kan få indflydelse og forsinkende virkning på byggeprojekterne.

Skulle der være omstændigheder grundet situationen med Covid-19 virus som vil påvirke vores projekter helt eller delvist, så, vil det være at betragte som force majeure.

For yderligere spørgsmål eller information kan du kontakte direktør Anette Storm eller adm. direktør Kent Hejn Kristensen.

Med venlig hilsen
Kent Hejn Kristensen

”DS Flexhal står sammen om at komme bedst muligt gennem Coronavirus epidemien”