MERE FRISK BRØD på vej i ovnen – første spadestik på Coops Fællesbageri

Coop Danmark og DS Flexhal har nu taget første spadestik på udvidelsen af Coops Fællesbageri. Bageriet skal supplere Coops dygtige butiksbagere, så endnu flere butikker får leveret frisk brød og kager hver dag.

Coop, der var repræsenteret ved Carl-Johan Vang Christensen, logistik direktør, Michael Krall Poulsen, chef BrødCooperativet og Kåre Bregninge, byggechef glædede sig sammen med projektlederne Flemming Christensen og Kasper Ramsing fra DS Flexhal over at påbegynde byggeriet på behørig vis med det symbolske spadestik.

Det er DS Flexhal, der skal stå for udvidelsen af fællesbageriet på godt 3.500 kvadratmeter, efter at vi sidste år byggede den første hal på 1.800 kvadratmeter.

Byggeriet forventes færdigt i sommeren 2023.

Vi bruger cookies til at optimere din oplevelse af vores hjemmeside, til statistik og til markedsføringsbrug.


Afvis alle cookies Acceptér nødvendige cookies Acceptér alle cookies