DS Flexhal samler PostNord i stort byggeri

DS Flexhal glæder sig til nyt spændende projekt

Praktikanter skal have ansvar og spændende opgaver

Hos DS Flexhal spiller praktikanter en aktiv rolle på arbejdspladsen. De er nemlig kilden til solidt arbejde i fremtiden. Derfor bliver praktikanter heller ikke stuvet hen i et hjørne eller bedt om at lave kaffe. De får tværtimod masser af ansvar og spændende arbejdsopgaver.

DS Flexhal skal bygge fællesmagasin til sikring af kulturarv

Slots- og Kulturstyrelsen har besluttet sig for, hvem der skal stå for opgaven med at bygge et stort fællesmagasin i Frederikssunds Kommune i Nordsjælland. Valget er faldet på totalentreprenørvirksomheden DS Flexhal.

Grønt væksteventyr bliver til ny fabrik i Høje Taastrup

Med en vækst på 30 pct. over de seneste fem år er kapaciteten hos Dansk Retursystem presset, og derfor bygger miljøvirksomheden ny fabrik i Høje Taastrup. Det sker i samarbejde med DS Flexhal, som har fået totalentreprisen på byggeriet.

Projekt Park Allé

På Park Allé har DS Flexhal ombygget et eksisterende lager, så der i dag fremstår et moderne anlæg på 12.000 kvm. inklusive ny kontorafdeling.

Holger Elgaard & Co bygger nyt domicil

DS Flexhal opfører totalentreprise for Holger Elgard & Co., som får en ny administration på 274 kvm. og 1.014 kvm. til produktion.

JOBNYT

Byd velkommen til Marie-Louise Nørholm Andersen, som har første arbejdsdag hos DS Flexhal Øst.

Ny kontrakt for efteråret er underskrevet!

DS Flexhal skal opføre et flot, nyt møde- og konferencecenter i Søborg for Thylander Gruppen. Projektet har navnet Sydmarken 5, og DS Flexhal er totalentreprenør.

Første spadestik til nyt stort domicil

Hans Jensen Transport A/S har taget første spadestik til nyt domicilbyggeri.

Byggeplads med udsigt

For Benova Ejendomme A/S opfører DS Flexhal endnu en hal på 2.000 kvm. Lagerhallen opføres på Aalborg havn, hvor DS Flexhal allerede tilbage i 2009 byggede de eksisterende 6 haller for selskabet.

DS Flexhal søger erfaren tegner

Har du en vindende streg, er du fagligt kompetent, og kan du designe et funktionelt byggeri?

Teambuildingdag hos DS Flexhal

Vejret er en ting, mennesket ikke er herre over – hverken når vi bygger, eller når “vi trimmer sejl”, som var overskriften på den forrygende teambuildingdag.

DHL

Kondien er måske ikke helt på niveau med vores fremragende byggeform, men DS Flexhal Øst havde en fest til DHL Stafetten i København i sidste uge, som det også tydeligt ses på disse billeder